Woensdagavond 2 september verzamelden de leden van Flotar zich, na een afwezigheid vanaf half maart, weer in zwembad de Hullen. Natuurlijk waren er aanpassingen in de kleedruimtes, maar we konden ook de hokjes gebruiken. Ieder was zich goed bewust van de anderhalve meter regeling, want daar leven we alweer zes maanden mee. Om 18:15 uur trok ieder weer zijn / haar baantjes. Luciƫnne en Margreet coachten weer als vanouds net als onze nieuwe, pas gediplomeerde coach, Karin. Zij heeft onlangs haar diploma behaald na een stevige opleiding in Groningen.

Zij kreeg een mooi boeket, maar geen zoen van de voorzitter. Om 19:00 uur was het weer tijd om te gaan douchen en kleden. De leden van gSv stonden al klaar.
Eindelijk kon er weer gezwommen worden. Het bestuur van gSv was ruim voor aanvang aanwezig om alles in goede banen te leiden maar dat was niet nodig omdat iedereen vooraf de instructies had ontvangen en keurig uitvoerde. Heerlijk om te zien dat er weer gezwommen werd. De aquajoggers waren kapot maar zeer voldaan. Ook de Waterbasketballers waren blij dat ze eindelijk weer konden trainen. Kortom een zeer geslaagde eerste zwemavond en start van het nieuwe seizoen. Foto archief