Nieuw-Roden - In het Integraal Sportaccommodatieplan Noordenveld (ISAP) staan maatregelen die genomen moeten worden om de sportaccommodaties in de gemeente toekomstbestendig te maken. Zo ook bij v.v. Nieuw-Roden.


 


Kantine
Inmiddels is de verbouwing van de kantine al in een ver gevorderd stadium, om het voor september klaar te krijgen. Een nieuwe maar ook een grotere en prachtige keuken, die geplaatst is door Freddie Houwer van Dengo. Hier is wel een kleedkamer voor opgeofferd, om ook nieuwe wc's en een wc voor invaliden te herbergen. En schilderswerk door Edwin Nijland. Dit allemaal onder leiding van bouwbedrijven Martijn Steenbergen en Dennis Witteman.


 


Boerderij
Daarentegen komen er nieuwe kleedkamers in de boerderij voor bij de weg, waar Noordhuis Roden al maanden mee aan de slag is. Dit allemaal om ook het aantal groeiende  jeugdleden en meisjes genoeg plaats te bieden qua kleedkamers.Kunstgrasveld
Ook staat in het ISAP van de gemeente Noordenveld dat er een kunstgrasveld aangelegd gaat worden in het jaar 2020/2021. Het kunstgrasveld zal naar alle waarschijnlijkheid geplaatst worden op het huidige 2e veld. Net als voor Roden, GOMOS en later Peize, is dit voor v.v. Nieuw-Roden zeer noodzakelijk om toch te kunnen blijven voetballen mochten de velden onbespeelbaar zijn voor wedstrijden, maar ook voor de trainingen van alle jeugdleden en senioren. Daar kan Nieuw-Roden zeker niet bij achterblijven.


 


Vrijwilligers/Bestuursleden
Bent u in de buurt, kom gerust even een kijkje nemen. Daarnaast is de club ook op zoek naar vrijwilligers, zowel in de kantine, maar ook bijvoorbeeld mensen voor onderhoud van de velden en rondom. Daarnaast zijn ook nieuwe  bestuursleden gewenst, want het bestuur wil graag verjongen! Wilt u trouwens ook een sponsorbord bij het veld, laat het ons weten.


Mocht u interesse hebben neem dan contact op met Marcel van Duinen (tel 06-46018372) of Reimer van der Vlugt (06-23366608)