Met meer dan 20 jaar ervaring levert Stuc4U hoogwaardig stucwerk en deskundig advies tegen scherpe prijzen.


 


 


Stuc4U is een jong en dynamisch stukadoors- en afbouwbedrijf. We zijn gevestigd in Groningen en Drenthe en voornamelijk actief in de Noordelijke provincies, maar werken ook regelmatig in andere delen van Nederland.
 


Eén van onze doelstellingen is dat klanten precies moeten weten wat ze kunnen verwachten als ze met ons in zee gaan. Daarom zorgen we vanaf het begin tot het einde van het project voor een goede communicatie. Daarnaast ontvangt u een duidelijke offerte met een uitgebreide specificatie van de werkzaamheden. Daarmee weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. 


Het samenstellen van een prijs is afhankelijk van veel factoren. De belangrijkste zijn de ondergrond en keuze van afwerking. Om de omstandigheden goed te kunnen beoordelen en u correct advies te geven, komen wij graag bij u langs. Op basis van de situatie én uw wensen ontvangt u daarna een gespecificeerde offerte met een scherpe prijsaanbieding.
 
Zorgen voor mooi stucwerk in alle ruimtes van uw huis of bedrijf. Daar staan we voor!


 


Onze stukadoors beschikken over veel ervaring, passie voor het vak, oog voor detail en leveren stucwerk op maat! Dus of het nu gaat om restauratie of strak stucwerk. Bij Stuc4U bent u aan het juiste adres!


 
 

 


 

stucwerk binnen keuken

 


 


Veranderende trends in wonen 
Door veranderende trends verschijnen er voortdurend nieuwe materialen voor de afwerking van een huis zoals beal mortex, betonlook, glans- en marmerpleister, leemstuc enzovoort. Deze ontwikkelingen volgen we op de voet.


 


Daarnaast volgen onze stukadoors regelmatig trainingen om het werken met nieuwe producten en technieken goed onder de knie te krijgen. Zo zorgen wij ervoor dat u, voor welke afwerking u ook kiest, altijd verzekerd bent van het beste resultaat!


 


Contact Stuc4U
Olgerweg 2-3
9723 ED Groningen


M: 06 – 811 57 534
E: info@stuc4u.nl