JEMAKO biedt een complete oplossing om het hele huis/bedrijf binnen en buiten snel, effectief, gemakkelijk en duurzaam te reinigen en te onderhouden. Wij denken poetsen nieuw. En vooral simpel.
Tot op vandaag is dat onze pretentie: oplossingen ontwikkelen die in elk opzicht simpel en schoon zijn.
 


Wij ontwikkelen en produceren op onze eigen afdeling voor research en ontwikkeling uiterst doeltreffende reinigingsproducten in premium kwaliteit. Met wetenschappelijke methoden en gecontroleerde productiestandaarden 'Made in Germany'.


 


Onze geschoolde JEMAKO distributiepartners presenteren je de producten met groot genoegen en enthousiasme. En uiteraard geheel ongedwongen. Want vol vertrouwen met elkaar omgaan, is de basis van onze advisering.Wij bevorderen gelijke kansen en zelfstandigheid. Wij willen dat onze distributiepartners zichzelf ontplooien en volledig flexibel kunnen werken. Want alleen zo werkt direct marketing voor ons: als de mens centraal staat.Perfect op elkaar afgestemde, hoogwaardige ingrediënten en een innovatieve vezeltechnologie zorgen daarbij voor een hoge doeltreffendheid en duurzaamheid. Het resultaat: simpel ontmoet schoon!  


Facebook: www.facebook.com/lydiaglasJEMAKO
Inloopdagen:

Markten:  • Zondag 1 november Proeverij Wilner Roden

Zelfstandig JEMAKO distributiepartner
Lydia Glas
Hansenkamp 14
9315 TH Roderwolde
Nederland
Tel. 06 - 11 10 63 98
lydia-glas@jemako-mail.com