Nuchter en no nonsens. Dat is Smit & Douma Makelaars. Met meer dan 20 jaar ervaring in de makelaardij en met stevige roots in het Noorden. Smit & Douma Makelaars helpt je aan een zorgeloze, volgende stap in jouw wooncarrière.

Bij Joan Smit en Rudy Douma kun je terecht voor de verkoop of aankoop van een huis. Ben je op zoek? Vertel ons dan hoe jouw droomhuis eruitziet: wij helpen je graag bij het vinden van die ene speciale woning. Wij kennen de woningmarkt van de stad Groningen, Roden, Leek, Tolbert, Peize en Norg als onze broekzak. En met vestigingen in Roden en Leek, is Smit & Douma Makelaars altijd dichtbij.

Bel gerust of kom eens langs: elke werkdag staat Smit & Douma Makelaars voor je klaar. Liever ’s avonds of in het weekend afspreken? Er valt altijd wel een mouw aan te passen. 


 


 

Joan Smit

Register Makelaar, Register Taxateur en lid NVM


Een echte nuchtere Noorderling, dat durf ik mij zelf wel te noemen. Met mijn gezin woon ik met veel plezier in Leek. In mijn werk geniet ik ervan om laagdrempelig samen te werken bij belangrijke beslissingen. "Een makelaar met een hart", dat is het mooiste compliment dat ik ooit kreeg van een klant

 

 


Rudy Douma

Register Makelaar, Register Taxateur en lid NVM


"Eerlijk en betrouwbaar", dat is toch geweldig als klanten jouw begeleiding zo hebben ervaren? Met een nuchtere en objectieve kijk op de (soms overspannen) woningmarkt geniet ik ervan om elke dag opnieuw mensen te begeleiden bij de aankoop of verkoop van hun (droom)woning. Zelf woon ik met mijn gezin sinds kort in het mooie Nieuw-Roden.

 

   
Albertsbaan 5

9301 KS Roden
Voor meer informatie ga naar https://www.smitendouma.nl/