Voor veel mensen is hun bruiloft de mooiste gebeurtenis in hun leven. Men spreekt niet voor niets van ‘de mooiste dag in mijn leven’. Mensen trouwen omdat ze van elkaar houden en de rest van hun leven met elkaar willen delen.

Zo ook het pas getrouwde stel Roel en Paulien Gosker uit Groningen. Afgelopen vrijdag waren ze in het huwelijksbootje gestapt, nadat ze precies 12,5 jaar bij elkaar waren. Roel vond het wel tijd worden om Paulien ten huwelijk te vragen en deed dit boven op de Martinitoren.

Na de plechtigheid moest de nacht natuurlijk doorgebracht worden op een speciale plek. Dit werd in de pipowagen bij camping Ot & Sien in Roden.

Paulien kwam als 10-jarig meisje al op de camping, nu zo'n 30 jaar geleden bij oma Guibal. Ze wilde juist dolgraag dan ook dit weekend op camping Ot & Sien doorbrengen, omdat het voor haar een heel speciaal plekje was. Geliefde Roel vond dat een goed plan, want de oud Peizenaar kwam ook vaak in Roden om door het Mensingebos te wandelen. Net als Paulien, die dat in haar tienerjaren deed, als ze op de camping was.

Natuurlijk moest dit speciale moment even op de gevoelige plaat worden vastgelegd.

We wensen het verse echtpaar Gosker heel veel succes en geluk toe!