Marnick Tappel Band" is een formatie uit Peize en omstreken. Met eigen geschreven stukken die vanuit de traditie van jazz de moderne composities omarmen maakt dat de afwisseling groot en intrigerend is. In de stukken is de muzikale vrijheid en eigen karakter hoorbaar.


 


Marnick Tappel (1994) heeft het conservatorium Jazz & Pop ArtEZ in Zwolle gedaan met als hoofdvak gitaar en bijvakken klassiek gitaar en contrabas. Daarnaast heeft hij alle soorten compositielessen gevolgd die hem aanspraken. Door een brede interesse in muziek kwamen hier altijd eigenzinnige en persoonlijke stukken uit voort. In de "Marnick Tappel Band" kan hij zijn creativiteit goed in kwijt.


 


Op 5 september zijn er 2 miniconcerten van 3 kwartier waar Marnick zijn favoriete stukken laat horen. Alfred Oosterman heeft zijn fotostudio ter beschikking gesteld aan de Groningerweg 16, 9321 AD Peize.


 


Het eerste miniconcert is tussen 15.00 | 15.45 en de 2de tussen 16.15 | 17.00. Wegens de huidige situatie kunnen er maximaal 20 persoon per concert aanwezig zijn. Reserveringen kan via een mail naar: info@tappelmusic.nl *.