Zaterdag 1 augustus is de gehele selectie van ONR van start gegaan met de voorbereiding op het voetbalseizoen 2020 – 2021.

Na het seizoen met alle drie de selectieteams van ONR die om promotie meestreden, maar die zo abrupt eindigde door Covid-19, kan de blik nu weer vol op de toekomst. Voor het tweede en derde selectieteam overigens toch nog goed nieuws: beide komen aankomend seizoen een klasse hoger uit dan afgelopen seizoen. Dat belooft mooie uitdagingen voor beide teams. Het eerste team zal wederom uitkomen in de 4e klasse C.

De voorbereiding is gestart met een teambuildingsdag. Na een seizoenopening door de staf werd er (Coronaproof) geluncht bij ONR. Vervolgens zette de selectie koers naar De Zwerfsteen in Roderesch, waar een survivalkoers met teamopdrachten op hen stond te wachten. De teambuilding werd professioneel georganiseerd en begeleid door de heren van QTime Adventures. Een absolute aanrader voor iedereen die in het kader van teambuilding iets wil organiseren om met QTime Adventures en De Zwerfsteen een samenwerking aan te gaan! De dag werd uiteindelijk gezamenlijk bij ONR afgesloten.

We kijken terug op een geslaagde aftrap van het nieuwe voetbalseizoen en kijken enorm uit naar het moment dat de bal weer in wedstrijdverband kan rollen. Hopelijk dan ook weer met de vertrouwde aanmoedigingen van onze supporters langs de lijn, zodat zij al onze teams weer net dat extra zetje in de rug kunnen geven om tot mooie resultaten te komen!