Stuurwold Fietsspecialisten! Verhuurfietsen.


 


Ga er op uit in de prachtige omgeving van Noordenveld e.o. Wij hebben een ruim aanbod (elektrische) huurfietsen beschikbaar https://www.stuurwold.nl/service/verhuur/ 


 
𝑬-𝑩𝑰𝑲𝑬 𝒗𝒂𝒏 𝒅𝒆 𝒘𝒆𝒆𝒌:


Pegasus Ravenna E8 met € 300,- zomer voordeel!
Nu van € 2799,- voor slechts € 2499,- inclusief 400Wh accu en Bosch Active Line stille middenmotor. Nu direct uit voorraad leverbaar en beschikbaar in alle maten*Fietsplezier met de beste techniek


De Ravenna E8 is een luxe elektrische fiets met hydraulische schijfremmen en krachtige Bosch Active Line Plus ondersteuning. Hoe eenvoudig en aangenaam modern fietsen zijn kan, bewijst de Ravenna E8.
Active Line Plus aandrijving van Bosch
De zithouding is door het nieuwe frame comfortabeler geworden waardoor je heerlijk rechtop kunt fietsen. Bovendien is de instap bij het damesmodel extra breed gemaakt. De zonder gereedschap verstelbare voorbouw maakt het mogelijk de zithouding individueel te perfectioneren. Voorzien van de sterke Active Line Plus aandrijving van Bosch is de ondersteuning altijd harmonisch, vloeiend en indien gewenst, krachtig met een koppel van 50 Nm.
Dit motortype levert maximaal 270% van het getrapte vermogen en weegt 3,2 kilo. Deze drive unit is geschikt voor zowel de korte fietsmomenten zoals boodschappen doen als de spontane langere fietsroutes op zondagmiddag.


Consumentenbond test april 2020
De Ravenna E8 kreeg als eindcijfers een 7,4 tijdens de consumentenbond e-bike vergelijk test in april. De voordelen van deze fiets zijn: de actieradius (score: 8,2), de motor/elektrische ondersteuning (6,8), soepele en natuurlijk aanvoelende ondersteuning, de motorstilheid (score: 7,7), bediening en display (score: 9,2), de uitrustig (score: 8,0) en de merktevredenheid (score: 8,5). Een score om trots op te zijn!


Uitgebreide omschrijving:
Luxe componenten als het gelzadel en de Schwalbe Marathon Plus banden


De Shimano schijfremmen geven controle en veiligheid


Nieuw comfortabel frame en bredere banden voor nog meer fietsplezier


Comfort garanderen de instelbare verende voorvork en verende zadelpen


Beschikbaar met 400 (bereik tot 125 km) en 500 Wh (bereik tot 175 km) accu


*Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Afbeelding kan het volgende bevatten: fiets