Een aantal bestuurders zijn al vele jaren actief in het bestuur en hebben aangegeven op korte termijn te willen stoppen met hun bestuursfunctie. We zijn dus op zoek naar nieuw bloed voor het bestuur. Wie wil mee helpen, de club leiden, groeien, veranderen, 2x per maand vergaderen en zorgen voor een goede toekomst van onze vereniging vv Nieuw Roden.

Mocht je interesse hebben, of je wilt wel helpen maar weet nog niet waarmee, neem dan alsjeblieft contact met ons op! Je hulp is van harte welkom en hard nodig! Opgave en/of inlichtingen:

Wij zijn ook dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Iedereen heeft het druk en er is weinig tijd om je ook nog als vrijwilliger in te zetten. Toch doen wij hierbij een dringend beroep op je! Het idee is dat vele handen licht werk maken en het is ook nog heel leuk en gezellig om bijvoorbeeld bij de wedstrijden of activiteiten van je zoon/dochter of gewoon je club te helpen.

We hebben de volgende vacatures:

Bardienst zondag: Thuis wedstrijden 1e elftal op zondag middag (max 2-3x per seizoen team 3 pers)

Bardienst zaterdag: Thuis wedstrijden 1e elftal zaterdag, da 2 (max 2-3x per seizoen team 3 pers)

Schoonmaak: Schoonmaken van de kantine op maandagochtend. (tussen +/- 8:30u en 11:00u)

Onderhoud complex: Diverse werkzaamheden op het complex (onderhoud velden, kantine etc)Marcel van Duinen (tel 06-46018372) of Reimer van der Vlugt (06-23366608)