-
Lijntjes en rimpels
23.Jul.2020

LIJNTJES EN RIMPELS

 

Wie wil het niet: voor eeuwig jong zijn met een gladde, vlekkeloze huid? Bijna iedereen wil zo lang mogelijk een strakke en stralende huid hebben. Maar wat kun je nou echt doen om je huid te verbeteren en daardoor te zorgen voor anti-aging? En wat is precies anti-aging?

 

ANTI-AGING
Eén ding is zeker: je hebt het beste van het beste nodig qua ingrediënten en qua behandelingen om anti-aging daadwerkelijk toe te passen voor je huid. Een anti-aging concept moet daarom altijd bestaan uit hoogwaardige dermaceuticals en effectieve behandelingen. Dan behaal je de beste resultaten die cosmetisch te realiseren zijn. Dermaceuticals zijn cosmetische producten met een hoge concentratie van werkzame bestanddelen. Dit concept heet MEDIACAL BEAUTY en gaat verder dan klassieke gezichtsbehandelingen, die alleen een kort effect hebben op je huid.

 

ADVIES
Heb je nog advies nodig met je producten voor thuisgebruik en/of wil je graag nog meer te weten komen over ‘medische beauty behandelingen’? Neem dan graag contact op met mij. Wees stralend jezelf met een gezonde huid. Ik adviseer je graag en verheug mij op jouw bezoek!

 

Claudia
Premium huidspecialiste, genomineerd voor de Beauty Award 2020/21 in de categorie "Beste Schoonheidsspecialiste Regio Noord"

 

Boterbloem 21

9302 BE Roden

 

info@huidtotaal.com

 

www.huidtotaal.com

 

T 06-15619721

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.