Leuk uitje voor in de zomervakantie
Voorleesmiddag bij Het Goed Roden


 


Op dinsdagmiddag 4 augustus organiseert Het Goed kringloopwarenhuis in Roden in samenwerking met Biblionet een gezellige voorleesmiddag voor kinderen. Een leuk en gratis uitje voor ouder en kind tijdens de zomervakantie. Natuurlijk zijn opa en oma ook van harte welkom met hun kleinkinderen. Die middag wordt het prentenboek van Molenmuis van Tjibbe Veldkamp & Hans Prij voorgedragen. De middag is speciaal voor de basisschoolkinderen. Aanmelden van te voren is verplicht om te zorgen dat het niet te druk wordt.


 


Een voorleessessie duurt ongeveer 25 minuten. Tussen 14.00 en 16.00 uur zal er elk half uur een nieuwe voorleessessie zijn. Er mogen 8 kinderen per sessie aanwezig zijn. Schrijf je van te voren in via roden@hetgoed.nl. Geef aan met hoeveel kinderen je komt en voor welk tijdslot je wilt komen; 14.00, 14.30, 15.00 en 15.30 uur. Voor de kinderen is er wat lekkers en wat te drinken. De begeleiders kunnen dan even ongestoord in de winkel rondsnuffelen.


 


En bovendien wordt er deze dag 20% korting op alle kinderboeken gegeven.


 


Molenmuis is een prentenboek over een muis die allerlei avonturen beleeft in een molen. Kinderen ontdekken dat objecten in hun eigen omgeving er vaak al heel lang staan en dat de omgeving van de molen er vroeger anders uitzag: geen wegen maar water. Ze ontdekken dat wind vroeger en nu alles in beweging kan zetten en dat de molen aan het begin staat van hun dagelijks brood.