Summertour Jongerenactiviteiten, Dag 2


 


Vandaag dag twee van de Summertour Jongerenactiviteiten Noordenveld. En het was de beurt aan de Bootcamp/Hindernis baan bij de Zwerfsteen aan de Esweg. Er was een mooi opkomst aan jeugd die er ook veel zin in hadden om dit te gaan doen.


 


Onder deskundige uitleg van beide instructeurs Nick en Kenny (Qtime Adventures), werd de stormbaan verkent. Toen dit klaar was werd de groep in twee teams verdeeld, en konden de groepen beginnen. Er was nog wel een maar, een paar spelregels. Als iemand een onderdeel niet haalde door te grond vroegtijdig aan te raken, moet de hele groep het onderdeel opnieuw doen. En er moest een balk van 2mtr mee genomen worden. Deze balk mocht niet in contact komen met de grond en ook niet met het onderdeel, gebeurde dat wel, moest de hele groep het onderdeel opnieuw doen. En een klein detail als extra, de balk moest minimaal door vier handen vast gehouden worden. Gebeurde dat niet, U raad het al, onderdeel opnieuw. Oh ja, en het moest ook nog zo snel mogelijk.


 


En dat deze regels het er niet makkelijker op maakte bewijzen de foto’s wel. Maar compliment voor beide groepen, ze waren er serieus mee bezig.


 


Volgende week is Peize aan de beurt met buikschuiven en Wipe-out baan. Voor het uitgebreide aanbod en opgave naar www.activiteitenladder.nl en kijk op de website van Welzijn in Noordenveld.
Tekst/foto's Theo Kompier©