VEENHUIZEN – Zunneschien, gelegen aan de Hospitaallaan 2 in Veenhuizen, is deze maand juni dagelijks geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Al die tijd staat de koffie klaar in Zunneschien en kan er als vanouds de gebruikelijke bajesthee worden gedronken. Er zijn maatregelen genomen om te voldoen aan 1,5 meter afstandsregeling.

De expositie in de komende maand is van Harry van den Bosch uit Valthermond. ‘Voor mij is kunst het vormgeven van emoties waarbij de kracht van de eenmaligheid een grote rol speelt. De eerste indruk is intenser dan de tweede, het beeld blijft echter trekken. Ik werk met drie verschillende soorten verf. Met olieverf confronteer ik mensen met mens en maatschappij. Met aquareltechniek bereik ik het optimale doorzoeken naar het evenwicht tussen weergeven en weglaten. Met acryl is de weergave heel uitbundig. Af en toe werk ik ook met inkt, houtskool en krijt.’

Informatie bij Tiny Veenstra 0592 388 419 of kijk op www.zunneschien.nl. Tevens zijn in Zunneschien werken te bewonderen van 150 hobbyisten uit de wijde omgeving. Al hun werken zijn te vinden in de inbreng-galerie.