Ondanks dat de maatregelen meer en meer versoepelen, heeft de corona veel invloed gehad. Ditisroden maakt een rondje langs ondernemers in Noordenveld met een belangrijke vraag, Hoe gaat het nu met jou? Vorige week was Gety, van Martin Brink van Dijken Makelaardij, benieuwd hoe het met Margriet van Contour Plus gaat. Hieronder haar verhaal.

Hoe gaat het met jou in deze bizarre tijd?
'Wat leuk dat jullie deze vraag aan de ondernemers in Roden stellen. 
Het gaat goed met me. Ik ben ontzettend blij dat we alweer voor de vijfde week open zijn. Het was een zeer bijzonder gewaarwording om gedurende een periode van 10 weken opeens niet meer te mogen doen wat ik zo graag doe. Natuurlijk verveel ik me nooit maar heb mijn klanten en mijn leuke werk enorm gemist. Deze tijd heb ik achter mij gelaten en kijk vooruit!'

Even een voorstellenrondje voor de lezers van Ditisroden?
'Mijn naam is Margriet Boon-Stroetinga en woon in Roden. Op 1 juli 2009 heb ik de deur van Contour Plus aan de Kanaalstraat in Roden opengezet. Alweer 11 jaar run ik mijn bedrijf met succes en nog belangrijker met veel plezier.' 

Wat houdt Contour Plus precies in?
'Bij Contour Plus vind je alles wat je wilt op gebied van het verbeteren en corrigeren van je figuur, zo ook het oplossen van je (over)gewicht. 
Wij bieden diverse programma’s op maat aan. Voorop staat dat je op een gezond en verantwoorde manier je succes behaald. Door te bewegen in onze infrarood warmtecabines verbeter en corrigeer je je figuur op een plezierige discrete wijze. Je bezoekt onze studio 2x per week een half uur. Vervolgens kan er gekozen worden voor een onderhoud programma van 1x per week.
Voor het oplossen van je (over)gewicht bieden we veel mogelijkheden. Wil je versneld je kilo’s oplossen? Dat kan ook. Door je op een ongedwongen manier inzicht te geven in wat nou eigenlijk gezond en toch lekker eten is, leer je met gemak je nieuwe gewicht vast te houden.
Voor ieder maken we een plan welke bij je past, dat is de basis voor succes.'

Wat voor invloed heeft Corona op jouw bedrijf gehad?
'Het was wel even slikken toen ik hoorde dat we de deur per 16 maart moesten sluiten. Maar het is zoals het is en velen met mij. We hebben er alles aan gedaan de studio Coronaproof te maken. Zo hebben we geïnvesteerd in plastic screens van 180 bij 150 cm en geplaatst tussen de cabines en een Corona protocol opgesteld volgens de R.I.V.M. Richtlijnen.
Uiteindelijk heeft de Veiligheidsregio Drenthe ons toestemming gegeven weer open te mogen gaan. Daarnaast heeft het gemeentelijk toezicht de zaak geïnspecteerd. Dat was prettig, bij Contour Plus kun je Coronaproof met een gerust hart trainen.
Na 10 weken gesloten te zijn kunnen we met trots zeggen dat we weer op niveau zijn van voor de lockdown met ook nieuwe klanten. We constateren een gewichtstoename van enige kilo’s door de Corona periode. En dat lossen we graag samen op.'

Geeft 1 juli jou ook meer ruimte en mogelijkheden en hoe gaat het met de 1,5 meter afstand houden?
'De Corona maatregelen die we getroffen hebben, houden wij voorlopig zeker in stand. We zijn er nog niet en moeten het met z’n allen blijven doen.
De 1,5 meter afstand gaat prima. Kleine moeite toch en fijn te zien dat dit voor onze klanten al vanzelfsprekend is.'

Aan wie wil jij de vraag 'hoe gaat het met jou?' graag stellen?
'Ik wil deze vraag graag stellen aan Dineke Holman van nagelstudio Dinails in Roden.'

Margriet, bedankt voor je leuke verhaal, gefeliciteerd met je 11 jarig jubileum en veel succes voor de komende tijd gewenst.

Coby van Zanten©️