Heel veel mensen hebben last van een droge huid.


De term 'droge huid' impliceert dat de huid zowel vochtarm als vetarm is. De droge huid heeft dus een tekort aan huideigen vetten, wat betekent dat je talgkliertjes niet genoeg talg produceren en dat de huid moeilijk vocht kan vasthouden. Deze tekorten zorgen ervoor dat de droge huid vaak trekkerig aanvoelt en een doffe, matte uitstraling heeft. Bovendien is de droge huid vaak heel gevoelig en kunnen er rode plekjes ontstaan. Dit komt doordat de natuurlijke huidbarrière verstoord is en de huid dan vatbaar wordt voor alle invloeden van buitenaf zoals kou, wind, warmte, bacteriën, milieuvervuiling en licht. De huid is niet meer in staat om zichzelf te kunnen beschermen; iets wat de normale en gezonde huid wel kan. Hierdoor is het héél belangrijk om een droge huid weer in balans de brengen!


 


Behandeling


De droge huid heeft regelmatig Medische Beauty Behandelingen nodig om de huidconditie te verbeteren en een vroegtijdige huidveroudering te voorkomen.


 


Verzorgingsproducten
Een droge huid heeft heel veel aandacht en goede verzorgingsproducten nodig. Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe belangrijk het is om je goed te laten adviseren, zodat je producten gaat gebruiken die optimaal zijn voor jouw huid. Ook is het aan te raden dat je bij een droge huid alleen producten uit één en dezelfde productlijn gaat gebruiken om de beste resultaten te kunnen behalen. Bovendien laat de droge huid vroegtijdig tekenen van huidveroudering zien als deze niet optimaal wordt verzorgd.


 


Advies
Heb je een droge huid en heb je het gevoel dat deze niet verbetert? Of heb je nog niet je optimale huidverzorgingsproducten gevonden? Neem dan gerust contact op met mij. Ik adviseer je graag en verheug mij op jouw bezoek!


Claudia


Premium huidspecialiste, genomineerd voor de Beauty Award in de categorie 'Beste Schoonheidsspecialiste Regio Noord’.


 


Praktijk Huid Totaal


Claudia Esser


Premium huidspecialiste met medische opleidingen in Dermatologie


Boterbloem 21


9302 BE Roden


 


info@huidtotaal.com


www.huidtotaal.com


T 06-15619721