Feest, het thema van dit jaar.

Na een gekke periode van thuiswerken en maatregelen, is het vandaag tijd voor een feestje. Groep 8 neemt in stijl afscheid en heeft de afgelopen periode vol ingezet op het oefenen van de musical. Na een gezellig weekend kamperen ( door ouders geregeld ) staat deze week volledig in het teken van afscheid nemen. Vandaag mochten de leerlingen van groep 8 op het plein hun musicalliedjes ten gehore brengen aan alle leerlingen en meesters en juffen!

De filmpremière (de musical is dit jaar op film gezet) vindt vanavond plaats in Op de Helte. Voor de filmpremière gaan de kinderen van groep 8 gezellig op het schoolplein barbecueën. Vandaag is het dus feest. De leerlingen van groep 1 t/ 7 gaan morgen de musicalfilm ‘Jungle beat’ bekijken.

Wat is er hard gewerkt!
Verder in school waren kinderen en leerkrachten verkleed. We zagen superhelden en prinsessen, sporthelden en verschillende beroepen langslopen op het plein.
De ijscoman werd uitgenodigd om alle leerlingen en leerkrachten te trakteren op heerlijk Italiaans roomijs. Met een handige ijscokar op het plein en slingers aan alle hekken, voelden we ons in het zonnetje gezet. We konden om de beurt een lekkere ijsco halen. We konden zelfs kiezen uit vier smaken! Wat een feest!


In klassen werden leuke energizers uitgespeeld, gezellig geknutseld en samen gespeeld. Het was heerlijk weer en wat hebben we genoten. We wensen iedereen een hele fijne zomervakantie en hopen op een gezond en positief schooljaar in augustus. Vrijdag tellen we af en om 12 uur hebben we dan echt vakantie!
Tot ziens, team De Hoeksteen.