Nieuw-Roden - Vanochtend stonden Marjan Suurd en Monique Meek dan echt voor de allerlaatste keer te klaaroveren voor de leerlingen van onze school. Na jarenlang twee vaste klaar-over gezichten te zijn geweest op de woensdagochtend vinden zij het nu tijd om hun bordjes over te geven aan twee nieuwe, enthousiaste klaar-overs die met ingang van het nieuwe schooljaar zullen beginnen.

Verkeersouders Andrea Hurley en Diana Jansen spraken vanochtend, mede namens Sandra de Zwart (verkeersouder), en OBS De Poolster, hun waardering uit aan Marjan en Monique en bedankten de dames met een kleine attentie voor hun jarenlange inzet.

Verkeersouders Andrea Hurley en Diana Jansen benadrukten nogmaals hoe belangrijk zij de veiligheid van de kinderen vinden. Zij zullen er, samen met Sandra de Zwart, ook in het nieuwe schooljaar weer alles aan doen om ervoor te zorgen dat het kruispunt te allen tijde bemand zal zijn met klaar-overs en komen uiteraard ook in het nieuwe schooljaar (2020/2021) weer met mooie acties op het gebied van verkeersveiligheid rondom OBS De Poolster.

Op de hoofdfoto van links naar rechts: Monique Meek, Diana Jansen en Marjan Suurd.