Na een aantal weken in secties en met gepaste afstand buiten gerepeteerd te hebben, wordt het ook voor showband Noordenveld per 1 juli makkelijker om showrepetities te houden. En dat is voor de showband ontzettend prettig. Voor de Corona waren er al plannen voor een nieuwe veldshow, en wilde de instructie samen met de leden losgaan om de nieuwe plannen en ideeën tot uitvoering te brengen. Het was even slikken toen de Corona kwam, maar vanaf volgende week mag er gestart worden met oefenen van een veldshow, daar is de band heel erg blij mee.


We hebben allen gemerkt hoe jammer het was om niet meer samen te kunnen spelen. Natuurlijk werd er thuis geoefend en werden er plannen gemaakt om toch samen te kunnen spelen, vanuit de huiskamer, de slaapkamer en bijv. de schuur. Ook werd er gebruik gemaakt van videobellen.  En dat ging redelijk, maar het is toch niet hetzelfde als met elkaar in dezelfde ruimte spelen.


Showband Noordenveld gaat met haar veldshow naar verre oorden en hoewel het thema nog niet officieel bekend is, kunnen we wel vertellen dat de showband Zuid-Amerika aandoet en cocktails gaat drinken op een eiland, tevens maken zij de revolutie mee. Dit alles kunt u/jij over een aantal maanden zien en horen in deze nieuwe spectaculaire veldshow.


Liefst had de showband haar koffers gepakt en waren zij allen richting Zuid-Amerika gevlogen om de werkelijke sfeer te proeven van Latijns-Amerika, maar droom en werkelijkheid liggen soms ver uit elkaar. Daarom blijft showband Noordenveld met een heel klein beetje pijn in het hart in ons mooie dorp en gaan zij deze splinternieuwe show instuderen. Een show geschreven met prachtige muziek van Chan Chan van Bueana, Vista Social Club, Cuban Pete van Louis Armstrong and His Orchestra en Para Los Rumberos van Santana.


 


De show wordt op de groep geschreven, zodat iedere muzikant en guard-lid goed tot zijn/haar recht komt in deze show. Er zijn voor deze show schrijvers uit verschillende windstreken van Nederland en zelfs uit Engeland aangetrokken. Het wordt een spetterende show waar de showband u/jou in de toekomst op gaat trakteren.


Afgelopen periode hebben we nog meer dan anders gemerkt dat samen muziek maken echt belangrijk is, maar dat tevens de (muzikale) vriendschappen en de verbindingen met elkaar erg gemist werden. De Showband is een hechte club met een diversiteit aan leden van verschillende leeftijden, daarom willen wij graag nieuwe muzikanten verwelkomen bij onze band.


 


Kun jij een instrument bespelen of zou je dit willen leren, wil je ook meedoen in het avontuur van Latijns-Amerika, meld je dan aan en doe gratis mee tot 1 oktober.


 


 


Aanmelden en meer info: 


 


 


John Hartholt, Coördinator Showband MV Noordenveld


M: +31 6 511 06 277


E: afdelingshow@mvnoordenveld.nl


FB: www.facebook.com/mvnoordenveld


www.mvnoordenveld.nl