Op een meer dan waardige manier sloten de dartele puppy’s van de vv Roden met hun begeleiders zaterdagmorgen het seizoen af. Allereerst werd de normale training met fris partijspel afgewerkt om vervolgens veilig de Norgerweg over te steken en op de grote parkeerplaats nog wat spelletjes te doen, zoals met een aardappel op een lepel een parcours af te leggen en hetzelfde met 2 ballen geklemd in de hand.

Ondertussen was de plaatselijke brandweer ook op het terrein verschenen en 2 uit de kluiten gewassen brandweerlieden lieten zien dat ze niet voor niets waren gekomen. Ze hanteerden de brandspuit met verve en dat bemoeilijkte de drijfnatte puppy’s om hun oefeningen uit te voeren. Dit alles onder toeziend oog van talloze ouders die met veel plezier toekeken.

Een verkwikkend ijsje was het sluitstuk van een morgen, waaraan een ieder veel plezier beleefde. Datzelfde gold ook voor een vijftal jeugdige keepertrainers die ook nog even op de kiek werden gezet.

Voor “chef de puppy” Johan Wardenier tot slot nog een groot compliment, door er voor te zorgen dat deze talenten in de dop bij de vv Roden zoveel plezier beleven aan het spelletje en misschien over een groot aantal jaren zullen doordringen tot het 1e elftal van de zwart-witte voetbalvereniging. Succes allemaal!

Tekst/foto's en film Roel Lubbers©