Bent u van plan te renoveren of te verbouwen? Heeft u uw nieuwe plannen al helemaal uitgewerkt of wilt u graag geadviseerd worden over de mogelijkheden? Dan bent u bij Richard Kobes aan het juiste adres.


 


Als echt geboren en getogen Zeuv’mhuuster kan het bijna niet missen dat Rickotrans gevestigd is in Zevenhuizen – Groningen.


 


Nadat Richard Kobes bijna zes jaar voor een keuken- en sanitairspecialist heeft gewerkt, heeft hij op 1 januari 2002 de stap gemaakt om zijn eigen onderneming te starten.


 


Door veel samen te werken met collega’s heeft hij een breed en vakkundig inzicht ontwikkeld in de wereld van klussen en montage. Doordat Richard, Job de Haan en Jort de Vries in dienst heeft genomen is zijn flexibiliteit vergroot en kunnen zij de klanten nog beter van dienst zijn. Hierdoor kunnen zij een ruim pakket aanbieden richting de klant. Zoals het samen met de klant nadenken over een project, het ontwerp, het leveren van sanitair, tegels, keukenapparatuur, installatiemateriaal en bouwmaterialen.


 


Richard Kobes vindt het belangrijk een betrouwbare samenwerkingspartner te zijn. Daarom is hij helder over wat klanten en collega’s van hem kunnen verwachten, komt hij zijn afspraken na en staat garant voor het gewenste resultaat. Zijn werk is meer dan zijn vak, het is zijn  passie. En dat geeft hem elke dag heel veel plezier.


 

Rickotrans


Montage & klusbedrijf
Richard Kobes
Veldstreek 21-1
9354 VA Zevenhuizen (gn)
  06 22 782 731
  info@rickotrans.nl