En belangrijke vraag in deze bijzondere tijd: Hoe gaat het met jou? Vorige week stelden we deze vraag aan Kim Carras van De Fiets en zij is benieuwd hoe het met Gety gaat van Martin Brink van Dijken Makelaardij. Wij stellen geheel corona proof haar een aantal vragen.

Hoe gaat het met jou in deze rare tijd?
Met mij gaat het goed, zeker na het bericht van afgelopen woensdag dat we de touwtjes weer wat mogen laten vieren.

Zou je jezelf willen voorstellen aan de lezers van Ditisroden.nl?
Mijn naam is Gety en ik ben sinds 1992 woonachtig in Roden het dorp waar Martin (mijn man) is opgegroeid. Samen zijn we in het begin van 1996 gestart met ons bedrijf Martin Brink van Dijken Makelaardij waar ik nog steeds met veel plezier actief ben en nog alle dagen geniet van het contact met onze klanten. Inmiddels ben ik ook een hele trotse oma van onze kleinkinderen Jayson en Ivy.

Hoe was de corona tijd voor jullie als makelaar?
Uiteraard vinden alle contacten van zowel de bezichtigingen als bij de bezoeken op ons kantoor op een andere manier plaats. Ten eerste natuurlijk de nodige afstand, bij bezichtigingen worden zowel door ons als de klanten handschoenen gedragen.  Op kantoor wordt na elk klantenbezoek uiteraard de tafel gedesinfecteerd.
Ik moet zeggen het went zelfs al deze manier van werken, het enige waar ik moeite mee heb is dat ik de mensen geen hand mag geven.

Heeft de huizenmarkt erg geleden onder de corona?
Toen het corona virus uitbrak merkten we dat er de eerste dagen diverse afspraken werden afgezegd, maar al snel nam het aantal bezichtigingen weerenorm toe. Als we kijken naar de cijfers vanaf half maart dan denk ik dat we kunnen stellen dat corona geen invloed heeft gehad op de woningmarkt in ons werkgebied.

Wat maakt Roden zo aantrekkelijk om te wonen?
Roden is een gezellig dorp in een prachtige omgeving. We hebben een veelzijdig winkel aanbod, een actieve vereniging van volksvermaken en natuurlijk niet te vergeten onze jaarlijkse Rodermarkt. Buiten de corona tijd om bruist Roden ik voel me dan ook helemaal thuis in Roden.
Het is ook niet zo moeilijk om mensen die overwegen van buitenaf naar Roden te verhuizen te overtuigen dat Roden "the place to be" is.

Aan wie wil jij vragen hoe het met hem/haar gaat?
Aan Margriet Boon van Contour Plus.

Gety bedankt voor je tijd en je verhaal. Volgende leest u hoe het met Margriet gaat.

Tekst Coby van Zanten©️