Het zijn bijzondere tijden, maar toch heeft groep 8 een gezellige manier bedacht om afscheid te nemen van een tijdperk. Hun basisschool periode sluiten zij af in het coronatijdperk. Dus geen kamp op Schiermonnikoog, afscheidsmusical op een alternatieve manier uitvoeren en alle toernooien en uitjes die niet doorgingen. Geen kans op een kampioenschap voor de meiden bij handbal.

En toch nemen de leerlingen afscheid, ook al is het op een alternatieve manier. Gisteren hebben zij een tropische middag gehad bij de kampeerboerderij met zeskampachtige spelletjes, stormbaan en zeephelling. En in de avond een swingende disco met DJ Doedie. Natuurlijk hoort het traditionele afscheidscadeau er ook bij en dat hebben zij vanmorgen aan de school aangeboden. Twee weken geleden hebben de kinderen van groep 8 hun kunstige inspiraties losgelaten op tegels voor op het plein. Ook werd een picknick tafel gepimpt! Gisteravond is het terras gelegd en de picknicktafel geplaatst door ouders. Vanmorgen was de grote onthulling door meester Bart voor de hele school.

Het nieuwe terras en de nieuwe picknicktafel werden enthousiast ontvangen door de overige leerlingen en de leerkrachten. Het is een fleurig terras geworden met een mooie zitplek.

Bedankt groep 8!
Foto's©/film Monique Ensing