Vijfde Verloting: Fleur je buurt op met gratis bloemen!


 


Op witte fietsen, in onze witte bus, met onze witte WiN-jassen aan: Projectteam ‘WiJ Buurten’ trekt er op uit in Roden. Ditmaal is de wijk Vijfde Verloting aan de beurt.


 


Hoe gaat het bij jou in de buurt? Wat gaat er goed en wat ontbreekt er als het gaat om voorzieningen die bijdragen aan jouw welzijn? Met deze vragen verspreidt het projectteam op 7 en 9 juli de WiJ Buurten-enquête huis-aan-huis.


 


Zaterdag 11 juli van 13.00 – 15.00 uur is het projectteam met een zogenoemde Fleur op Meeting Point in de wijk aanwezig. Vanaf 13.00 uur mogen wijkbewoners aanschuiven op een pop-up terras bij het grasveld naast de straat Beekland voor een gesprek en het halen van gratis tuinzaadjes en bloemetjes. Deze kleurrijke aanpak fleurt de buurt letterlijk op en bij het overhandigen is het team benieuwd naar de mening van de buurt: wat is er nog meer nodig om deze buurt op te fleuren? Hoe is het wonen in deze wijk? Ontmoeten jullie elkaar genoeg? Wat heb je nodig aan voorzieningen om met veel plezier in de wijk te (blijven) wonen? Met de antwoorden gaat WiN aan de slag en dan het liefst in samenwerking met de buurtbewoners.


 


Kan jouw tuin wel wat extra kleur gebruiken en heb je tien minuten tijd? Kom dan langs op zaterdag 11 juli tussen 13.00-15.00 uur naar het Fleur op Meeting Point bij het grasveld naast de straat Beekland. Hopelijk tot dan!


 


Voor meer informatie neem contact op met Welzijn in Noordenveld 050 317 6500 of bekijk onze facebookpagina.


 


Liever online aangeven hoe het gaat bij jou in de buurt? Ga dan naar www.stwin.nl/wijbuurten.nl