Is het niet mooi dat er nog professionals in het makelaarsvak bestaan, die nog letterlijk in verbinding staan met mensen? Makelaars die ook de taal van de regio spreken en onderdeel uitmaken van de gemeenschap. Makelaars die alles voor hun opdrachtgevers willen doen en vol overgave gaan voor het beste resultaat. Voor zulke makelaars moet je bij Mijn Makelaar Noordenveld zijn.
Onze aanpak is persoonlijk en doelgericht, we maken alle tijd voor u en onze verkooppresentaties zien er prachtig uit. Daarbij wordt niets aan het toeval overgelaten. Succes gegarandeerd.


 


NVM Makelaar Jan Hut is met name werkzaam in de gemeente Noordenveld met als kerndorpen Norg, Peize en Roden. Jan Hut is sinds 2004 actief in dit gebied als makelaar en is er geboren en getogen. De Gemeente Noordenveld is voor mij bekend terrein.

Sinds mei 2009 zijn we aangesloten bij franchise organisatie Mijn Makelaar. Mijn Makelaar is een landelijke kwaliteitsorganisatie die uitsluitend werkt met NVM-gecertificeerde én lokaal sterk betrokken makelaars.

Jan Hut: “Ervaren makelaars die door hun gedrevenheid en emotionele binding met het eigen werkgebied de klant ook echt doelgericht en persoonlijk kunnen adviseren. Met de beste oplossing voor uw woonvraagstuk als resultaat. Daarbij zijn wij met name werkzaam op de particuliere woningmarkt zijnde verkoop en aankoopbegeleiding.” 'Voor een makelaar is momenteel geen dag hetzelfde. De huizenmarkt is op volle stoom gekomen. De vraag naar woningen is geëxplodeerd. Het aanbod echter niet. Gevolg is dat er schaarste is ontstaan.  Dat lijkt fijn voor al die mensen die hun huis willen verkopen. En dat is natuurlijk ook zo. Wat velen zich echter niet realiseren is dat het er nu op aan komt. Niemand wil toch zijn woning voor een te lage prijs verkopen?  Een goede makelaar geeft je de zekerheid dat je voor je woning krijgt wat hij waard is. Hij gaat met potentiële kopers in gesprek, peilt ze, voelt aan hoever hij kan gaan en haalt tot slot er het uiterste voor je uit. Dat is de kracht van Mijn Makelaar. Benieuwd wat ik voor u kan doen? Neem contact met me op, ik leg het graag aan u uit.'


 


Nieuwsgierig wat Mijn Makelaar voor u kan betekenen? Bel 0592-61 44 88 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in.


 


https://www.mijnmakelaarnoordenveld.nl/