PROFESSIONEEL
VERTROUWD & VAKBEKWAAM


Zoekt u een professioneel bedrijf dat al uw schilderwerkzaamheden verzorgt? Wij zijn actief in de noordelijke provincies.Wij zijn gevestigd in Roden ons werkgebied ligt o.a in Groningen, Eelde, Roden, Peize, Norg, Leek, Haren. Voor binnen- en buitenschilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor houtrotherstel, glaswerk en advies.
KWALITEIT


Wij staan garant voor professionaliteit en kwaliteit. Kennis en liefde voor het vak zijn essentieel om u met zorg de kwaliteit te leveren die u verdient.
Ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat uw woning, bedrijfspand of interieur weer de uitstraling krijgt die het verdient. Voor zowel particulieren als bedrijven voeren wij een breed scala aan werkzaamheden uit.

 
WERKGEBIED


Bent u in Roden, Leek,  Peize,  Norg, Eelde,  Paterswolde, Haren, Groningen, Westerkwartier of omgeving op zoek naar de juiste schilder voor uw schilderwerk en onderhoud?
Bel of mail ons voor een gratis adviesgesprek. 
Vakbekwaam

Wij zijn een modern schildersbedrijf met vakbekwaam personeel. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste materialen en technieken.

 
 
DB Vakschilders.


Uw Vakman in de regio.


Bel voor een scherpe offerte: 06 250 304 04


www.dbvakschilders.nl