De politie is bezig met een onderzoek naar een zedenincident, dat zich op 15 juni 2020, in een steegje nabij de Gelukslaan in Roden heeft afgespeeld. Heeft u nog niet met de politie gesproken of bent u nog niet door ons benaderd en wilt u wel iets over dit misdrijf kwijt meldt het ons. Ook heeft de politie nog belang bij camerabeelden die zicht hebben op de steeg of directe omgeving. 


 


Vanwege het incident is direct begonnen met een buurtonderzoek. Daarbij is ook gevraagd of mensen over camerabeelden beschikken die zicht hebben op de steeg of directe omgeving.


 


Enkele inwoners van Roden hebben aangegeven dat ze beschikken over beveiligingscamera’s. Het is nog niet bekend of er beelden zijn die voor het onderzoek te gebruiken zijn. Wel benadrukt de politie dat het verkrijgen van beelden van grote waarde kan zijn voor het onderzoek. Mensen die informatie hebben worden verzocht te bellen met 0900-8844. Ook is het mogelijk om digitaal met de politie in contact te komen via www.politie.nl/contact