Op zaterdag 11 juli wordt de KTP voetbaldag voor meiden onder leiding van Oranjespeelster Nancy Loth op zaterdag 11 juli gehouden. Alle meisjes uit de regio die van voetbal houden van 7 t/m 15 jaar zijn van harte welkom om deze dag te komen.

Nancy Loth is alweer een maand terug van haar carrière als zaalvoetbalster uit Italie. Ze speelde daar op hoogste niveau in de Serie A. Daarvoor was ze voetbalster bij ADO Den Haag en SC Heerenveen in de eredivisie op het veld bij de vrouwen. Ze speelde in de zaal voor KTP Nieuw-Roden in de eredivisie en kwam hierdoor in het Nederlands team terecht. Ook speelde ze met Oranje het EK Beachsoccer in Portugal.

Ook zal trainer Marcel Loer de trainingen begeleiden. Marcel heeft ervaringen als keeperstrainer in Amerika. Hij heeft daar keepers getraind van diverse High Schools in New York en New Jersey en de keepers van de New York RedBulls Academy. Marcel Loer is al negen seizoenen keeperstrainer van het SC Cambuur en traint de keepers van de O15 / O17 en de O19 van de jeugdopleiding van SC Cambuur. Tijdens dit soort voetbalkampen vind hij het belangrijk dat kinderen door middel van heel veel plezier en uitdagende trainingen nog beter leren voetballen of keepen.


Geef je nu op via futsaldames-vvnieuw-roden@ziggo.nl
Kosten zijn 10,- euro p/p
Leeftijd is van 7 - 15 jaar
Tijd 9.30 - 15.00 uur
Op sportpark v.v. Nieuw-Roden aan de Zevenhuisterweg in Nieuw-Roden