Noordenveld - Verwacht je niemand, maar gaat toch de bel? Grote kans dat het projectteam van Welzijn in Noordenveld voor de deur staat! Op witte fietsen, in onze witte bus, met onze witte WiN-jassen aan:
Projectteam ‘WiJ Buurten’ trekt er - na weken thuis te hebben gewerkt - weer fris op uit in Roden.
Ditmaal is de wijk Roderveld aan de beurt. Het projectteam gaat langs de deuren om u de ‘WiJ Buurten'- enquête te overhandigen, waarbij wij de RIVM-richtlijnen in acht nemen.

Met deze enquête hoopt het team van je te vernemen hoe het gaat met het welbevinden van jou en jouw buurt. Wat heb je nodig om met nog meer plezier in deze buurt te wonen? Woon je prettig in deze buurt of zijn er zaken die beter kunnen om jezelf beter te kunnen redden, bijvoorbeeld? Zou je zelf iets willen en kunnen betekenen voor de buurt? Kunnen wij ergens bij helpen? ‘WiJ Buurten’ is nieuwsgierig naar alle zaken die de fysieke en mentale gezondheid in jouw buurt bevorderen.

Je  kunt  het projectteam aan de deur verwachten op dinsdag 9 juni tussen 10.00-12.00 uur, op donderdag 11 juni tussen 15.00-17.00 uur en donderdag 11 juni tussen 18.30-20.00 uur. Hopelijk tot dan! 

Liever online aangeven hoe het gaat bij jou in de buurt? Ga dan naar www.stwin.nl/wijbuurten.nl en vul daar de enquête in.

Voor informatie bel met één van onze medewerkers van WiN, telefoon 050 317 6500