Fitnesscentrum Roden is sinds 1983 dé fitness - en gezondheid specialist voor Roden en omgeving. In het complete en moderne sport- en gezondheidscentrum aan de Kanaalstraat zijn clubleden met lifestyle specialisten 360 dagen per jaar samen actief. Fitnesscentrum Roden is een club om te onthaasten, te ontspannen, weerstand op te bouwen, kilo’s te verliezen, meer te bewegen en samen met anderen te zijn. Een plek voor gezondheid en vitaliteit.


Wanneer Fitnesscentrum Roden samen met 3000 Nederlandse fitnessclubs weer open gaat, zijn we er klaar voor. Voor jou en iedereen die vitaliteit op de eerste plaats zet. We gaan open volgens de richtlijnen vanuit de overheid. Ondertussen houden we onze clubleden in beweging en actief met online programma’s voor fitness, yoga, groepslessen, lifestyleondersteuning en met outdoor programma’s. De fysiotherapeuten en een beperkte groep zwemleskinderen zijn alweer begonnen en we hopen dat de rest spoedig volgt.


Clubleden duizendmaal dank voor jullie begrip, medeleven en solidariteit. Dit doet alle teamleden enorm goed. Ons applaus is voor jullie, voor clubleden die soms al tientallen jaren ervaren dat regelmatig en verantwoord bewegen hét verschil kan maken. FCR beweegt je…. al 37 jaar!