-
Evenementen RODERMARKT FEESTWEEK gaan vooralsnog door!
20.May.2020

De Rodermarkt Feestweek is een samenwerking tussen de gemeente Noordenveld, de plaatselijke horeca, de Jaarbeurs van het Noorden, de Vereniging voor Volksvermaken en vele ondersteunende partijen zoals bijvoorbeeld het Rode Kruis en de politie.

 

De Vereniging voor Volksvermaken heeft i.v.m. de lange bouwperiode besloten om de Rodermarktparade te afgelasten. Daarnaast heeft het bestuur van de stichting Jaarbeurs van het Noorden laten weten geen beurs en feesttent te organiseren. Dat betekent niet dat de gehele Rodermarkt Feestweek niet door gaat. Onze evenementen zoals de Kermis, de Auto-oriënteringsrit, de Roder waren en paardenmarkt en de Kortebaandraverij gaan vooralsnog maar wel onder voorbehoud van de regelgeving en mogelijkheden door.

 

Mocht er ontwikkelingen zijn houden wij u via onze  website, social mediakanalen en via regionale media op de hoogte.

 

Volksgezondheid op de eerste plaats

 

Het bestuur van de Vereniging voor Volksvermaken Roden wil nog wel benadrukken dat het de gezondheid van de inwoners van Roden en omstreken op de eerste plaats zet. Voorzitter Lammert Kalfsbeek: “Zodra het weer kan willen we het volk weer vermaken. Dat is ook een stukje gezond plezier. Maar bij alles wat we doen, en dat wil ik echt wel benadrukken, kijken we altijd naar wat mogelijk is en of het de volksgezondheid zal schaden. En mocht het laatste aan de orde zijn; Wij gaan geen evenementen organiseren, waarbij wij van mening zijn, dat ze nadelig zijn voor de volksgezondheid en andere veiligheidsaspecten.

 

Maar nogmaals, we moeten als Volksvermaken gaan kijken naar wat er kan om het volk te vermaken, op het moment dat het weer kan en mag en als men er weer aan toe is”

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.