-
Yes, de kinderboerderij is weer open!
20.May.2020
De kinderboerderij is weer open. Zou je foto's namens DitisRoden willen maken? Een mooi moment voor mij om te gaan kijken. Vanmorgen waren er al 19 mensen geweest. Dat is best veel voor de eerste morgen. Ik was er om 13.00 uur en toen waren er 7 mensen.

Ik heb even staan praten met iemand van Cosis; ze vond het zelf best spannend. Hoe gaat het, wordt het druk?? Je moet 1,5 meter afstand houden, maximaal 30 personen. Allemaal regels waar je je aan moet houden.

Bij de ingang hangen sleutels die je moet meenemen, als de sleutels op zijn dan moet je dus wachten. Met pijlen wordt je over het terras geleid en dan kom je op de speelweide. Je kan niet op alle speeltoestellen. Zoals bijvoorbeeld het springkussen. Dat is niet handig ivm de 1,5 meter afstand. De uitgang zit aan de andere kant, daar moet je je sleutel weer inleveren, die vervolgens weer schoon gemaakt wordt.

De geitjes waren ook erg blij dat er weer mensen waren. Ze kwamen er hard rennend aan, waarschijnlijk vol verwachting dat ik eten bij me had. Maar helaas dat had ik dus niet. Tussen de geiten mag je niet lopen, dat is wel een beetje jammer, maar je kan ze wel aaien bij het hek.

Iedereen is er weer klaar voor, de vrijwilligers, de beesten, de speeltoestellen, zelfs het weer is er klaar voor. De kinderen mogen weer naar de kinderboerderij. Heel veel plezier als jullie gaan! Denk een beetje om elkaar en wees vooral aardig voor elkaar. Have fun!!
Tekst/foto's José Reijinga©
Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.