-
Goede vooruitzichten voor Familiepark en Zwemkasteel Nienoord in Leek
18.May.2020

Leek- Speelparken en zwembaden mogen weer open. Dit biedt goede vooruitzichten voor Familiepark en Zwemkasteel Nienoord in Leek.
Bezoekers hebben weer iets om naar uit te kijken. We kunnen niet wachten om jou te ontvangen!

 

Familiepark Nienoord
Kinderen kunnen zich weer verheugen op een zomer vol speelplezier. Spelen in de grote speeltuin met glijbanen, klimkastelen, springkussens en draaimolens. Uit je dak gaan in de overdekte apenkooi, op expeditie door de natuur en klauteren over hindernissen. En hopelijk mag er over een tijdje ook weer geknuffeld worden met de dieren op de kinderboerderij.

 

Op donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) opent Familiepark Nienoord haar deuren voor abonnementhouders. Deze eerste week wordt er gekeken of de maatregelen in de praktijk goed verlopen en worden nageleefd. Vanaf 30 mei is het park geopend voor alle bezoekers. Maatregelen die worden getroffen zijn o.a.: verplicht een online ticket kopen, het aantal bezoekers wordt gereduceerd, verplichte looproutes, de kinderboerderij is gesloten en de nodige hygiënemaatregelen worden getroffen. In deze tijd bereiden we ons voor op de anderhalve meter samenleving. Hierin volgen we het protocol ‘Veilig Samen Uit’, opgesteld in samenwerking met de grootste attractie- en dierenparken van Nederland.

 

Abonnement
Geniet met je Familiepark Nienoord abonnement tot en met 29 november van heel veel speelplezier en zomerse activiteiten. Zo betaal je slechts €28,95 voor een abonnement. Ons speciale voorverkoop tarief trekken we het seizoen door. En voor opa’s en oma’s is er het speciale tarief van €18,95. Juist nu we minder op vakantie gaan biedt een dagje uit extra veel plezier. Met een abonnement kun je zo vaak komen spelen als je wilt, de hele dag, maar ook een paar uurtjes.

 

Zwemkasteel Nienoord
Zwemkasteel Nienoord heropent haar deuren op zaterdag 16 mei. Vanaf dan starten we eerst met de zwemlessen, groepen en banen zwemmen. Naar verwachting gaat het buitenbad op dinsdag 26 mei open en hopen we ook meer inzicht te hebben wat betreft de mogelijkheden voor recreatief zwemmen. Veiligheid en hygiëne staat voorop. Zwemkasteel Nienoord hanteert het protocol van de KNZB.

 

Op 18 april bestond het Zwemkasteel alweer 25 jaar. Door het coronavirus kon dit helaas niet met onze bezoekers en het personeel gevierd worden. Wanneer er verdere versoepelingen zijn en recreatief zwemmen weer als vanouds mogelijk is, wordt dit natuurlijk gevierd met een spetterende actie.

Voor veelgestelde vragen wat betreft de coronamaatregelen bij Familiepark en Zwemkasteel Nienoord, kunt u terecht op onze website: www.landgoednienoord.nl

 

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.