Vul de jeugdenquête in en maak kans op een bioscoopbon!


 


Gezocht: Een stevige mening én goede plannen van kinderen en jongeren over hun eigen buurt! Het projectteam ‘WiJ buurten’ van Welzijn in Noordenveld (WiN) is op zoek naar kinderen en jongeren tussen de 7 en 18 jaar die graag willen vertellen hoe zij hun eigen buurt beleven; Ben je tevreden of ontevreden over jouw buurt? Waarom? Hoe voel je je in jouw buurt? Is er genoeg te doen? Ken je genoeg mensen? Als jij het voor het zeggen had in jouw buurt wat zou jij dan organiseren?
Ga naar www.welzijninnoordenveld.nl/wijbuurten en vul de jeugdenquête in. Wil je nog meer kwijt? Gebruik dan het kopje ‘opmerkingen’ voor het geven van meer informatie.
Doe dit uiterlijk voor 7 juni. Daarna zetten wij alle ideeën op een rij en kijken we met welke plannen we samen met jullie aan de slag kunnen. Ook maken we natuurlijk bekend wie de bioscoopbon heeft gewonnen. Voor informatie kun je contact opnemen met het kantoor van Welzijn in Noordenveld, telefoon 050 3176500 of stuur een e-mail naar wijbuurten@stwin.nl