Roderesch - We weten het allemaal, het is corona tijd en hoe vier je dan een verjaardag van iemand die je lief is en ook nog eens een bijzondere leeftijd bereikt, namelijk 85.
We kwamen uit bij Bert Solo en dat bleek een topkeuze! Bert heeft een draadloze speaker aangeschaft en om de muziek aan de man te brengen is dat, met een microfoon en zijn iPad vol orkestbanden meer dan genoeg! Spontaniteit en enthousiasme zijn kenmerken die hem sieren.

Job van Zanten uit Roderesch werd vrijdagavond verrast met een live optreden. Speciaal voor Job waren er een aantal verzoeknummers aangevraagd, waar Bert zijn hand niet voor omdraaide. Dat muziek zeer emotioneel kan zijn bewees maar weer. Tranen van herinneringen vloeiden uiteraard, maar dat waren dan ook mooie herinneringen.

Via deze weg wil Job ook meteen iedereen bedanken voor de vele kaartjes die hij heeft ontvangen, het was een fantastische dag! In Job zijn woorden: “Dit vergeet ik van mijn leven niet meer.”

Als het hele corona gebeuren achter ons ligt is Bert Solo als vanouds weer te boeken voor o.a. een feestje van de voetbalclub, een kroegoptreden, diner dansant, verjaardagsfeest of een bruiloft., ze behoren allemaal tot de mogelijkheden.
Tot die tijd heeft hij een creatieve (en RIVM proof) vondst in handen door met een kort live verrassingsoptreden bij u geliefde medemens in de tuin of op de stoep te gaan verzorgen.

Op www.bertsolo.nl vind je behalve studio- en liveopnames ook de verschillende mogelijkheden en prijzen. Voor meer informatie kun je ook bellen of mailen.
Telefoon: 0619812129
Mail: info@bertsolo.nl

Film/Foto's DitisRoden©