Wij doen onze uiterste best om verdere besmettingen van het Corona-virus te voorkomen. Onze medewerkers zijn goed voorbereid en afspraken die niet strikt medisch noodzakelijk zijn, worden afgezegd. We zetten ons in om de acute zorg op een veilige manier te verlenen en nemen daarvoor passende maatregelen.


 


We vragen huisartsen en andere specialisten om alleen dat door te sturen wat strikt noodzakelijk is. Sommige locaties zijn gesloten of beperkt open. Bekijk daarom onze locatie-zoeker (bloedafnamelocaties) voor de laatste stand van zaken. We volgen iedere dag de ontwikkelingen en nemen, waar nodig, verdere maatregelen. Houd daarom ook onze site goed in de gaten. Tot slot vragen we aan u, uw begrip en ook uw medewerking. Samen dragen we een verantwoordelijkheid in het voorkomen van verdere verspreiding van dit virus. 


 


Heeft u verkoudsheidsklachten of koorts (hoger dan 38 graden) en/of hoesten of benauwdheid? Of bent u in een risicogebied geweest of op een plek met veel besmettingen? Of bent u in contact geweest met een patiënt met het Corona-virus? Dan vragen we u om eerst contact op te nemen met uw huisarts voordat u naar een locatie van Certe komt. Foto Pexels