Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar. Wia Oldersma, de eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van al het

Roden trad vanmiddag in Dalfsen Overijssel aan tegen de plaatselijke SV Dalfsen. Dalfsen, dat net als Roden, dit seizoen voor het eerst in de 1e klasse acteert.
Roden kwam goed uit de startblokken en had de eerste 20 minuten het betere van het spel. Niet verrassend dus dat Roden in die periode op een 0-1 voorsprong kwam, al had het daar wel de hulp van Dalfsen voor nodig via een eigen doelpunt. Daarna werd de wedstrijd wat rommeliger en begon Roden slordiger te spelen. Dalfsen kwam daardoor iets beter in de wedstrijd, maar had ook de hulp van de tegenstander nodig om op een 2-1 voorsprong bij de rust te komen. Eerst was daar een slippertje van Roden goalie Klaas Kleiker voor de 1-1 en de 2-1 voorsprong kwam vooral door weifelend ingrijpen van de Roden defensie. Na de thee nam Roden weer meer het initiatief en dat resulteerde na 70 minuten in een 2-3 voorsprong voor de Noord-Drenten. Guido Bos kopte direct na rust uit een corner de 2-2 binnen en Robin van der Tuin liet de 2-3 na goed doorzetten aantekenen. Dalfsen ging daarna, met vooral lange ballen, op zoek naar in ieder geval de gelijkmaker. Dat lukte. De ingevallen
watervlugge JO19 speler Vince van den Anker schoot voor Dalfsen in de 87e minuut de 3-3 binnen. Bij die eigenlijk wel terechte stand bleef het, want geen van beide partijen verdiende de overwinning.

De eerste volgende competitiewedstrijd van Roden is op zondag 1 maart a.s. en wel thuis, aan de Norgerweg, tegen SVBO.