Vrijdag 14 februari speelde Leekster Eagles uit tegen Scagha'66. Aan de kant van Leekster Eagles was Jhurrey Margharita als nieuwe speler toegevoegd, een aanwinst die tijdens deze wedstrijd op het veld aanwezig was en vast nog van zich zal laten horen.

In de eerste helft was Leekster Eagles de betere ploeg op het veld. Toch was het na anderhalve minuut wedstrijd Scagha dat op voorsprong kwam. Drie minuten later was het Stan van der Wal die de stand weer gelijk wist te trekken. Daarna ontspon er op het veld een strijd om het volgende doelpunt te maken. Tien minuten verder was het wederom Scagha dat op voorsprong kwam. Luciano Matulessy wist namens de Eagles al snel een antwoord te geven en de stand was weer gelijk. Niet veel later ontstond een scrimmage voor het doel van Scagha. Na een laatste aanraking door een speler van Scagha, kwam de bal kwam nipt over de lijn in het doel en Leekster Eagles stond met 2-3 voor.
Twee minuten later mochten de spelers zich voor een moment van rust in de kleedkamer terug trekken.

Na de rust ging het spel onverminderd voort. Er werd druk gezet, over en weer bal verlies geleden en uiteindelijk wist Scagha na ruim vier minuten de stand gelijk te trekken. Ondertussen begonnen de Eagles fouten te maken en gedurende de tweede helft zag je het team uit elkaar vallen door communicatie storingen. Al snel wist Scagha hiervan 2 maal te profiteren en de stand was 5-3. Bij deze stand werd Stan van der Wal als vliegende keeper ingezet om zo de druk op het doel van Scagha te verhogen. Deze ingreep mocht echter niet baten. De mannen uit Leek konden zich niet meer bij elkaar pakken. Mehdi Charaf -Eddine kreeg een rode kaart voor het natrappen van een doorgebroken speler, wat op zich verklaarbaar is, maar niet slim. Hierdoor wist Scagha in de laatste minuut nogmaals te scoren in de ontstane man meer situatie en de stand werd 6-3. Bij deze eindstand werden de Eagles verlost uit hun lijden en mochten ze naar Leek vertrekken om de wonden te likken.

Doordat ook Texel en Zeemacht hun wedstrijden verloren en Urk gelijk speelde blijft Leekster Eagles op doelsaldo de ranglijst aanvoeren, op de tweede plaats gevolg door Texel. Zeemacht op de derde plek heeft vijf punten minder.

Vrijdag 21 februari speelt Leekster Eagles thuis tegen LTC, aanvang 20.30 uur Sportcentrum Leek.