💞Een speciaal cadeau voor de Valentijnsdag!
10 % korting op de Spa Capsule + 10 min lichttherapie CADEAU !
Geldig t/m 23 februari.

Voorbeeld Rood lichttherapie (aanbevolen);

Bij lichttherapie wordt het zelf-herstellende vermogen van menselijke cellen bevordert. Dit gebeurt met behulp van licht met een specifieke golflengte en intensiteit. Zodra dit licht de cellen binnenkomt, worden de mitochondria geactiveerd. Dit zijn de energieleveranciers van de cel. Activering van deze mitochondria bevordert het zelf-herstellende vermogen van de cel. En die cellulaire veranderingen kunnen op hun beurt leiden tot het verbeteren van uw gezondheid.

Ontsteking en gewrichtspijn

Eén van de belangrijkste reacties op therapie met rood licht is een sterke vermindering van ontsteking en oxidatieve stress, met aanzienlijk lagere gewrichtspijn. Rood Licht in deze therapie vorm helpt ontstekingen verminderen en de cellen verbeteren, en als bonus wordt de doorbloeding verbetert wat nog meer extra genezing bevordert.

Huid-, collageen- en antiveroudering

Rood lichttherapie voelt zo verjongend omdat het de productie van collageen is, wat de huid zijn elasticiteit geeft, je haar zijn sterkte geeft en bindweefsel zijn vermogen geeft om alles bij elkaar te houden. Talrijke studies en onderzoeken hebben aangetoond dat lichttherapie de huidskleur en textuur verbetert, tekenen van veroudering vermindert en de genezing van wonden en littekens versnelt.

Liefs Sun & Beauty lounge
Kanaalstraat 13 Roden
(Eigen foto)