"Sinds kort staat er bij mij in de trimsalon een donatie pot voor de Stichting Dierencentrum Friesland in Drachtstercompagnie. Ik zal een korte omschrijving geven over wat deze stichting doet, zodat je weet waar je voor doneert.

De stichting is een opvang waar in principe ieder dier in nood welkom is, maar richten ze zich voornamelijk op honden.

Ze werken vanuit de gedachte dat iedere hond welke hulp nodig heeft, geholpen moet worden. Ongeacht waar deze is geboren, een ziekte heeft, of gehandicapt is.

De stichting vangt zowel honden uit Nederland als uit het buitenland op. Honden uit het buitenland worden vaak van een foto uitgezocht. Eenmaal in Nederland kan het zijn dat de hond helemaal niet in het adoptiegezin past. Om te voorkomen dat deze honden op verkoopsites etc terecht komen, en dan vaak van baas naar baas gaan, vangt de stichting deze honden op.

Het uiteindelijke doel is op zoek te gaan naar een liefdevolle baas voor de hond.

De stichting krijgt geen overheids subsidie of financiële steun van de gemeente, en draait volledig op vrijwilligers, en zijn afhankelijk van donaties.

Heeft u er een donatie voor over? Dat mag in de vorm van een financiële bijdrage in de pot, maar u helpt ook dmv het doneren van voer, manden, dekens en andere toebehoren. Mocht u toebehoren willen doneren laat het mij weten. Dan kom ik deze bij u ophalen en zorg ik ervoor dat het op zijn plek komt. Hierover kunt u mij bellen op 06-13441357, appen, een chat via Facebook, of een mail sturen naar info@detellings.nl.

Voor meer informatie neem een kijkje op hun website:
www.stichtingdierencentrumfriesland.nl
www.detellings.nl