Aafke Douma (Peize) en Rob Heiligers (Groningen) hebben al enkele jaren hun praktijk voor o.a. energetische behandelingen in Peize. Omdat ‘alles energie is’ gaan ze sinds 2017 met groepen deelnemers naar de Bosnische piramides bij Visoko, een half uur rijden vanaf Sarajevo. Daar gebeuren energetisch bijzondere dingen.

Deze piramides werden pas in 2005 ontdekt door cultureel antropoloog, econoom en wereldwijd piramiden expert dr. Semir Osmanagich. Sindsdien zijn er talloze onderzoeken en metingen gedaan door vele internationale wetenschappers en deskundigen. De grootste piramide aldaar wordt gezien als misschien wel de grootste ter wereld.
Hoe kan dat, piramides in Bosnië? Piramides zijn toch de begraafplaatsen van farao’s? En die zijn er niet in Europa geweest.

Aafke (lid van de International Board of Advisors for The Bosnian Pyramids) en Rob, doen zelf ook onderzoek ter plekke, energetisch onderzoek. In het boek, wat een mix is tussen reisverslag, eigen ontdekkingen, internationaal en wetenschappelijk onderzoek, feiten en een ruime bijdrage van dr. Sam (zoals hij genoemd wordt), word je meegenomen naar deze bijzondere ‘energie-plekken’ waar wonderlijke dingen gebeuren.

Daarover vertellen ze op dinsdag 11 februari, vanaf 20.00 uur in De Peizer Hopbel tijdens de boekpresentatie. Het boek is uiteraard te koop en kan gesigneerd worden. Entree € 5,- (inclusief een exemplaar van het maandblad Spiegelbeeld). Overigens is het boek ook te bestellen op bol.com of vraag ernaar bij je boekhandel.
Opgave (verplicht i.v.m. verwachte grote belangstelling) via info@leefstijlkompaz.nl of 06-21561743.

Dolf Flinker Leefstijl Trainingen
06-21561743
info@leefstijlkompaz.nl
leefstijlkompaz.nl