Harmonieorkest Noordenveld is een bloeiend orkest binnen de gemeente Noordenveld. Een gezellig orkest dat in een paar jaar tijd enorm is gegroeid. Zo telt het harmonieorkest nu 30 leden en daarnaast zijn er 5 leden in opleiding. Een fantastische groei wat in 3 jaar tijd tot stand is gekomen. Wij zijn als muziekvereniging hier superblij mee en vinden het fijn dat zoveel mensen bij ons een hobby hebben gevonden.
Toch zijn wij op zoek, want al zijn wij groeiende, de sectie fluitisten laat te wensen over, sterker nog we hebben op het moment geen fluitisten. Een gemis in het orkest. Nu zou je kunnen zeggen die dwarsliggers die missen we toch niet, maar niets is minder waar. Het is een zoektocht als een speld in een hooiberg. Fluitisten liggen immers niet voor het oprapen.
Daarom zijn we op zoek naar mensen die dwarsfluit spelen en het leuk zouden vinden om mee te spelen bij ons harmonieorkest.
Speel je dwarsfluit en zou jij het leuk vinden om mee te doen, kom dan a.s. dinsdagavond kijken bij de repetitie. Speel je een ander instrument en denk jij meespelen lijkt mij ontzettend leuk, kom dan ook! Tevens hebben we nog een paar plekjes over in de blazersklas, dus lijkt je dat leuk meld je dan ook aan.
Wat zegt je? Je hebt nog nooit bij een harmonieorkest gespeeld? Dat is helemaal niet erg. Ons motto: Muziek maken doe je samen, en geeft plezier!
Iedere dinsdagavond repeteert het harmonieorkest van 19.45 uur tot 21.30 uur in het muziekcentrum het Akkoord, Klimop 2b 9301 PK Roden.
Aanmelden of voor meer info: Jacqueline Hagenauw 06-22259694
www.mvnoordenveld.nl