Een delegatie van 7 teams van Adonis Sportacrobatiek namen op 1 en 2 februari deel aan de Internationale King Edmund Cup 2020 in Bristol UK, georganiseerd door Yate International Gymnastics Centre. Adonis Sportacrobatiek legde in 2 categorieën beslag op zilver!

Vele teams uit diverse landen, zoals het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales, Noord-Ierland), Oostenrijk en Amerika deden mee. De teams van Adonis draaiden uitstekende oefeningen en wisten allen in de top 10 eindigen én 2 zilveren medailles als oogst!

Een bijzondere prestatie werd er geleverd door Charlotte & Chaja, zij mochten een verdiende zilveren medaille in ontvangst nemen! En dit was niet de enige medaille, ook Anniek en Charlotte namen het zilver mee naar huis! Nipt naast het podium belandden Sjoukje Spijkerman en Floor Grefte tijdens hun eerste buitenlandse toernooi.
Trio Mare Hogenhuis, Ilse en Zoë betoverden de jury met een hoge score en belandden op een uitstekende 5e positie, het duo Floor Stuurwold en Anne Bente Bakker draaiden voor het eerst mee op het internationale niveau en deden dit stralend met een 5e plek als resultaat.
Het waanzinnige trio Demi Vogel, Marit Huizinga en Rixt Boersma hadden in hun leeftijdscategorie een sterk deelnemersveld maar wisten hoge scores neer te zetten en met kleine verschillen met concurrenten 8e te worden.
Leyan Hieuw-Kin-Koen, Nienke Woudstra en Cailtin de Jong draaiden artistiek fenomenale oefeningen en namen in een grote categorie genoegen met de 10e plek.

De scores lagen dicht bij elkaar, enkele nipt buiten het podium. Maar buiten alles, hebben alle teams een geweldige ervaring opgedaan tijdens het internationale toernooi en een goede indruk maakten op de jury en het enthousiaste publiek!