ZEVENHUIZEN - Het stuk: Midlifecrisis en andere NON-sens zat vol met woord grapjes waardoor het schaterlachen de hele avond door de zaal heen klonk. En niet alleen door de woordgrapjes ook door de spelers die, er zoals ieder jaar, weer een fantastische prestatie hebben neergezet. En ook de mensen achter de schermen, zonder hun geen jaarlijks toneel.

Ook werd er afscheid genomen van een van de leden en tevens voorzitter.
Een vrouw die gisteravond liet zien dat je niet altijd met tekst de mensen kunt laten lachen maar door de juiste mimiek te gebruiken. Dat is ook een kunst, ze had een goede hulp aan haar collega non, die trouwens net zo onnozel kan kijken. Ze heeft de voorzitters hamer overgedragen aan Jan Bruins, ook een van de oudgedienden van de Heidebloem.

Froukje zal ongetwijfeld gemist worden na al die jaren dat ze op het toneel stond en voor alles wat ze achter de schermen heeft gedaan. Dat is toch ook een prestatie.

Vergeet ook de vrijwilligers niet die zich de hele avond de benen uit het lijf hebben gelopen om iedereen van een drankje en de bitterballen te voorzien.

Voor meer info over de Heidebloem: www.facebook.com/deheidebloem