Veenhuizen Boeit de organisatie die in Veenhuizen de belangen van de bewoners en ondernemers vertegenwoordigd is bijzonder blij met het voorstel van het college van B&W aan de raad van de gemeente Noordenveld om een garantie van €200.000,- beschikbaar te stellen voor het opvoeren van Het Pauperparadijs deze zomer.

Het doorgaan van de voorstellingen, die plaatsvinden van juni tot augustus, is hiermee met verzekerd. Hoewel wij ervan uitgaan dat het geld niet nodig is gezien de voorspoedige verkoop van de kaarten en het initiatief van een groep ondernemers om een stichting op te richten onder de naam “Vrienden van het Pauperparadijs “. Deze stichting bied de bedrijven de mogelijkheid om voor minimaal €2500 inleg bv een VIP behandeling te krijgen voor 50 personen en toegang tot de voorstelling van Het Pauperparadijs. Er kan nu volop worden geïnvesteerd om van Het Pauperparadijs 2020 een groot succes te maken.

Met waarschijnlijk de inschrijving in juni op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat Veenhuizen dit jaar volop in de belangstelling en wordt Veenhuizen nog beter op de kaart gezet.