Power en vochtbooster door het zonnevitamine


Vitamine D ook wel het zonnevitamine genoemd is essentieel voor het menselijke organisme en voor onze huid.


Bij een tekort aan Vitamine D voelt onze huid meteen heel droog en gevoelig aan.


Dus om een gezonde huid te onderhouden is het uiterst belangrijk Vitamine D gebrek te voorkomen. Het nieuwe product Vitamine D serum van Elementals biedt vooral in de wintermaanden een oplossing omdat de natuurlijke aanmaak in deze periode is verminderd. Hiermee vul je heel snel je vitamine D behoefte aan.


De producten van Elementals zijn ontwikkeld in Newport Beach in Californië met als doel duurzame huidverbetering en intense huidregeneratie. Elementals hoort bij de nieuwe generatie van efficiënte anti-ageing producten met medische concentraties.


Wat doet Vitamine D serum voor je huid?  • Opbouw van een vochtreservoir in de opperhuid waardoor de elasticiteit en de barrièrefunctie van je huid verbetert.

  • Het huidverouderingsproces wordt vertraagd.

  • Lijntjes en rimpeltjes worden verbeterd.

  • Je huid wordt stralender en ziet er gezonder uit.


 


Hoe werkt Vitamine D serum?


Vitamine D serum van Elementals is een innovatief en hoogwaardig product. De Vitamine D wordt via zogenoemde ‘micro-capsules’ diep in de huid getransporteerd. Daardoor worden de vitamine D receptoren direct geactiveerd. Het tekort aan Vitamine D ten gevolge van onjuiste voeding of een gebrek aan zonnestraling wordt opgeheven.


Prijs 30ml €55,-.


Advies


In deze donkere tijd van het jaar is het zeker aan te bevelen extra vitamine D toe te dienen aan je huid. Zo voorkom je vroegtijdige huidveroudering en zorg je ervoor dat de huidbarrière in stand blijft.


Wil je graag weten wat Vitamine D serum van Elementals voor jouw huid zou kunnen betekenen? Dan adviseer ik je graag. Ik verheug mij op jouw bezoek.


Claudia


Premium huidspecialiste en genomineerd voor de Beauty Award 2020 in de categorie 'Beste Schoonheidsspecialiste Regio Noord’.


 


 


Huid Totaal


Een totaalconcept voor huidverbetering


Claudia Esser


Premium huidspecialiste met medische opleidingen in Dermatologie


Boterbloem 21


9302 BE Roden


 


www.huidtotaal.com


info@huidtotaal.com


T 06 15 61 97 21