Vanavond de officiële aftrap van de Samenloop voor Hoop Peize. Vanaf 20.00 uur iedereen die belangstelling heeft van harte welkom bij Café Ensing te Peize.

SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. De openheid, saamhorigheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat.
Progamma van de officiele aftrap van de Samenloop voor Hoop Peize
Om 20.00 uur zal de voorzitter van de Samenloop voor Hoop Peize, Henk Gritter, iedereen welkom worden geheten, waarna de regiocoördinator van het KWF uitleg geeft. Daarnaast zullen vertegenwoordigers van het UMCG en inloophuis Hamelhuys vertellen over de doelen van de SamenLoop. Ook wethouder Henk Kosters en Lieke Bos als ambassadeurs van het evenement zullen deze avond aanwezig zijn. Bezoekers krijgen tenslotte de gelegenheid om persoonlijk vragen te stellen aan de organisatoren op welke manier zij kunnen bijdragen.