Nieuw-Roden - Nieuw Roden heeft zondagmiddag verzuimt om met dubbele cijfers te winnen van FVV uit Foxhol, die als laatste op de ranglijst staat in de derde klasse .
Nieuw Roden was een paar maatjes te groot voor de Groningers. De man van de wedstrijd werd Wilco Drent die maar liefst 5 keer wist te scoren. Daar naast werden er nog 2 zuivere doelpunten afgekeurd van diezelfde Wilco Drent wegens buitenspel. Wilco Drent opende daarna wel de score voor Nieuw Roden na een kwartier spelen met 1-0, door een mooie aanval van Marcel Kuiper die Sander Drent aanspeelde en vervolgens zijn broer Wilco Drent in stelling bracht. Niet veel later was het Sander Drent zelf die de 2-0 mocht maken.Nieuw Roden ging met 3-0 de rust in door wederom een doelpunt van Wilco Drent. FVV had voor de rust nog geen enkele kans gecreëerd.

Na de rust ging Nieuw -Roden verder waar het mee geëindigd was. Alleen werden er veel opgelegde kansen gemist voor het doel van FVV, door onder ander aanvoerder Marcel Kuiper die het vizier niet op scherp had staan in deze wedstrijd. Daarentegen speelde hij verder wel een belangrijke rol in deze wedstrijd. Wie het vizier wel op scherp had staan was Wilco Drent.Hij wist in de tweede helft nog een zuivere hattrick te maken waardoor Nieuw -Roden de wedstrijd met 6-0 won.

Door deze winst stijgt Nieuw-Roden naar de subtop op de ranglijst .Volgende week zondag speelt Nieuw-Roden wederom thuis tegen ZNC, waar dan ook weer 3 belangrijke punten moeten worden gepakt. Foto's©/verslag DitisRoden.nl