Roden - Ook dit jaar organiseer ik weer een MIND BlueMondayRun/Walk. Dit is nu de 3e editie en ik zoek het nu dichter bij huis, in mijn woonplaats Roden.

We gaan met team Koplopers een echte Sponsorloop doen, waarbij je je eventueel per rondje kan laten sponsoren. De rondes zijn 3,5 km en starten bij sportclub ONR in Roden. We starten om 20.00 uur en lopen dan in het donker naar het licht. Het eerste stuk is een echte DarkRun over een fietspad door de weilanden en het laatste stuk naar de finish zal verlicht worden met lichtslingers. Zo loop je dus echt vanuit het donker naar het licht en zal je langs een mooie laan van licht finishen. Inmiddels hebben zich al 40 lopers/wandelaars aangemeld en hebben we met team Koplopers al €2800,- opgehaald. Sinds mijn initiatief zijn er ook dit jaar op nog 45 andere locaties door heel Nederland BlueMondayRun’s/Walk’s georganiseerd. Samen hebben we daar al ruim € 15.000 mee opgehaald.

Naast het aandacht vragen voor depressie, gaan we met deze actie geld ophalen om psychische problemen te voorkomen bij jongeren. Dit doen we o.a. door de inzet van de MIND Young Studio. De jongeren van de studio gaan met de opbrengst van de MIND Blue Monday Run extra social media campagnes maken om jongeren voor te lichten over depressie.

Loop je ook mee? Om het taboe op Depressie de wereld uit te helpen? Dat kan nog!
Meld je dan nu aan als Koploper.. www.doemeemetmind.nl/team/koplopers-roden of doneer een mooi bedrag.
Film