UP-DATE: i.v.m. het corenavirus zijn wij genoodzaakt om Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Klaverjastoernooi uit te stellen tot vrijdag 9 oktober 2020!!

Op initiatief van Ton Krans, aanvang 20.00 uur in zalencentrum “de Pompstee” te Roden de 22e editie van het Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Klaverjastoernooi voor alle gemeente personeel, personeel van het provinciehuis, politie/justitie, alle gemeentelijke brandweerkorpsen, waterschappen/ waterleidingbedrijven en ziekenhuizen van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe worden gehouden. Door de herindelingen van gemeenten in de Provincie Groningen vorig jaar zijn we nieuwsgierig wat de opkomst is uit die regio.

Er kunnen zich teams aanmelden van personeelsverenigingen en /of klaverjasgroepen.
Een team bestaat uit 8 personen ( kaarten er ’s avonds andere spelers mee dan is opgegeven, meldt dit dan even bij de organisatie.) Er mogen per bedrijf meerdere teams deelnemen. Naast de diverse bekers voor groepen zijn er individueel ook weer leuke prijzen te winnen.

U kunt zich aanmelden tot 21 maart 2020.

Voor het winnende team is er een wisselbokaal beschikbaar en een leuke teamprijs.
De wisselbokaal zal verdedigd worden door het team van het brandweerkorps Gasselternijveen. Ook individueel zijn er diverse prijzen te winnen. Deze zijn door verschillende sponsoren beschikbaar gesteld en door de organisatie aangevuld.


Inlichtingen zijn verkrijgbaar via de website www.klaverbladklaverjastoernooi.nl
E-mail krans.a@ziggo.nl
Foto Klaverjastoernooi 2019